Beesource Beekeeping Forums banner
1 - 16 of 16 Posts

·
Registered
Joined
·
260 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I am having trouble accessing the bee forum. No problems with this one. Everytime, I get the blurb telling me to reload. It's been happening the past two days. Any ideas?
Denise
 

·
Registered
Joined
·
1,015 Posts
I also have been having trouble with it and found that it may take up to 2 minutes before it loads with netscape but with Linux it loads quickly. Possibly there is an ilegal character that Netscape will not recognize causint the problem.
Today I can't even get on it.
Clint

------------------
Clinton Bemrose
just South of Lansing Michigan
 

·
Registered
Joined
·
1,015 Posts
I just tried Linux, Windows 98, Windows 2000 and Cach'e all with intrenet explorer and netscape and directly with machine langusge and all failed to load the page and when I tried to ping the page server I received no responce at all
ClintSure that his systems are OK

------------------
Clinton Bemrose
just South of Lansing Michigan
 

·
Premium Member
Joined
·
7,923 Posts
Same problem here. All day, I've had to click on "Bee Forum" then click the refresh button, but now, even that is not working. Hope it's fixed soon.
 

·
Registered
Joined
·
423 Posts
you can run a traceroute to the server. That will tell you where the lag is.

the command is as follows: Widows

go to a command promt

the type tracert www.beesource.com

the command for linux is as follows:

traceroute www.beesource.com

hope this helps. I have had no trouble, just a little lag on getting the page pulled up.

Thesurveyor
 
G

·
We are aware of the problem with the Bee Forum. We are working to locate the source of the problem and fix it. Thanks for your patience.

Beesource Administrator
 

·
Registered
Joined
·
73 Posts
In case this helps to locate the problem... I also have trouble to get into the bee forum. I tried with Netscape Communicator 4.78 and with Explorer 5, both in a MAC. It just doesn't load up the page.
 
1 - 16 of 16 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top