Blue Square Question Marks
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 52
  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    St. Albans, Vermont
    Posts
    8,128

    Default Blue Square Question Marks

    How do I change them back to normal icons?

  2. Remove Advertisements
    BeeSource.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    jackson county, alabama, usa
    Posts
    10,180

    Default Re: Blue Square Question Marks

    i'm getting them also michael, not sure why.
    journaling the growth of a (mite) treatment free apiary started in 2010. 20+/- hives

  4. #3

    Default Re: Blue Square Question Marks

    Where are you seeing them? I don't see anything unusual. Running Chrome
    Let me never fall into the vulgar mistake of dreaming that I am persecuted whenever I am contradicted. - Emerson

  5. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    jackson county, alabama, usa
    Posts
    10,180

    Default Re: Blue Square Question Marks

    along with the thread titles is one place, this is usually where it icon is that would show photos attached, deleted posts, ect.

    Attachment 36479
    journaling the growth of a (mite) treatment free apiary started in 2010. 20+/- hives

  6. #5

    Default Re: Blue Square Question Marks

    I don't see anything there. I don't believe I ever have. Now....I'm feeling cheated.




    New_Picture.png
    Let me never fall into the vulgar mistake of dreaming that I am persecuted whenever I am contradicted. - Emerson

  7. #6
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    jackson county, alabama, usa
    Posts
    10,180

    Default Re: Blue Square Question Marks

    they are there dan, in your format over to the far right in the box that contains the thread title, (paperclips ect).
    journaling the growth of a (mite) treatment free apiary started in 2010. 20+/- hives

  8. #7

    Default Re: Blue Square Question Marks

    Quote Originally Posted by squarepeg View Post
    they are there dan, in your format over to the far right in the box that contains the thread title, (paperclips ect).
    Ah ha! I no longer feel cheated. All the same...as you can see....they look normal in my browser.
    Let me never fall into the vulgar mistake of dreaming that I am persecuted whenever I am contradicted. - Emerson

  9. #8
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Weston, ME
    Posts
    1,016

    Default Re: Blue Square Question Marks

    The outlined box and blue question mark looks like broken href to images - so it is replaced with a place holder.
    That is where the star ratings normally appear. So looks like someone has changed something dealing with the url or location of the images/script.

    I don't see any problem on my end though.

  10. #9
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Pepperell, MA.
    Posts
    6,102

    Default Re: Blue Square Question Marks

    I'm with Mike...everything looks normal to me.
    "My wife always wanted girls. Just not thousands and thousands of them......"

  11. #10
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Lassen, California, USA
    Posts
    668

    Default Re: Blue Square Question Marks

    I thought it there was something wrong with my computer, but my boxes are black and have an "x" in them.
    Some days it's not even worth chewing through the restraints.

  12. #11
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Rosebud Missouri
    Posts
    4,035

    Default Re: Blue Square Question Marks

    I think it has changed. I also see Sticky thread where there used to me titles like "My treatment free adventure" It just says sticky and when I try to click on it, it sometimes does nothing. I had to click over on the tab of the last responce to get the page to come up yesterday. It did not used to be this way. I did not say anything before this thread came up because I never know if it is the site, or just my personal computer causing issues.
    Cheers
    gww
    zone 5b

  13. #12
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Toronto, Ontario, Canada
    Posts
    331

    Default Re: Blue Square Question Marks

    Hello there,

    I can't seem to replicate this issue either.
    Are you guys still having this issue?
    Maybe try clearing your caches and cookies?

    Best regards,

    Ed

  14. #13
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Rosebud Missouri
    Posts
    4,035

    Default Re: Blue Square Question Marks

    I will not say that I know what I am doing but I cleared my temporary files and it is still the same. I then tested by going to the sticky "honey markets" I can't remember the real name which now just says sticky thread but I can not click where the title used to be and have the thread come up. The little box with the red x and that shows attachments is still on threads that have delieted post and attachment in them. I know others say blue check but mine has a square with a red x. Something is going on but I am on a laptop and so the extra space the new box takes up does not use up my space on a big screen like it would on a phone screen. I don't like that it says sticky rather then a title. I have been here long enough to know by the name of who started the sticky what the thread is about but it would be nice to see the name of the thread.

    Just to be clear. All these things I am discribing are on the search page that comes up after I have clicked on "Quick Links" and then clicked on "todays post".

    That is pretty much how I use this site and that page coming up is what has the differances that I discribe. I am not really griping and it could be my computer. I am just reporting things I see because michael started this thread. I am hoping this reporting helps in some way and does not just send you down rabbit holes.
    Cheers
    gww
    zone 5b

  15. #14
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Pepperell, MA.
    Posts
    6,102

    Default Re: Blue Square Question Marks

    So...now that I pay attention, things are different. On my (Chrome) browser I get text instead of icons (which I like since I hate icons but that's me). Here:

    Capture.jpg

    So if the site has been upgraded, the boxes with the question marks may be trying to find the icons that are no longer there? Still sounds like a client side cache issue but I'm not sure.....
    Last edited by Ravenseye; 11-20-2017 at 12:34 PM. Reason: Forgot to keep typing...
    "My wife always wanted girls. Just not thousands and thousands of them......"

  16. #15
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Weston, ME
    Posts
    1,016

    Default Re: Blue Square Question Marks

    Ahh.. I had it but didn't notice. Firefox - like chrome replaces with text.

    It is the "Attachment" icon. It is failing.
    The icon goes to https://www.beesource.com/forums/imag.../paperclip.png
    which returns a 'Access Forbidden' - 403 error.
    I suspect either the directory has inadvertently been given the wrong permission, or the icon is missing - or the file itself has the wrong permission.

    It is server side.

  17. #16
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Toronto, Ontario, Canada
    Posts
    331

    Default Re: Blue Square Question Marks

    Hello there,

    I have started a rebuild on the attachment issue and icon issue.
    Please give it some time as it rebuilds.

    Best regards,

    Ed

  18. #17
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Weston, ME
    Posts
    1,016

    Default Re: Blue Square Question Marks

    I am still not seeing the attachment icons. Not sure how long a rebuild takes - if I am premature just ignore my post.

  19. #18
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Pepperell, MA.
    Posts
    6,102

    Default Re: Blue Square Question Marks

    I'd give it time. And dump your cache. Rebuilds are often scheduled for off hours and if it's a database rebuild they take some time.
    "My wife always wanted girls. Just not thousands and thousands of them......"

  20. #19

    Default Re: Blue Square Question Marks

    It continues to look good here. Again...using Chrome.

    Attached Images Attached Images
    Let me never fall into the vulgar mistake of dreaming that I am persecuted whenever I am contradicted. - Emerson

  21. #20
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Rader, Greene County, Tennessee, USA
    Posts
    10,852

    Default Re: Blue Square Question Marks

    The problem is not fixed from my perspective. After clearing my cache, this is what I see ...
    (click to enlarge)

    Note the missing icons in the "sticky" threads at the top.

    Chrome "inspect" suggests that this path is where the missing icons are (or are supposed to be):
    <img src="images/misc/trashcan_small.gif" alt="1 Deleted Post(s)" title="1 Deleted Post(s)">


    FYI, if "jadserve.postrelease.com" is in anyway connected with VerticalScope, that may be part of the problem. Chrome was complaining that it was "waiting for jadserve.postrelease.com"


    .
    Last edited by Rader Sidetrack; 11-21-2017 at 08:29 AM.
    Graham
    USDA Zone 7A Elevation 1400 ft

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •