Results 1 to 8 of 8

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Clover, WV
    Posts
    130

    Default Attaching and Uploading Photos on Threads and Posts

    Is there a setting on my computer that needs to be changed that will allow me to post photos? When I click on the paper clip, a blank screen opens up and nothing else happens. I have tried this on three laptops and two tablets, and all have the same issue. Please help.

    John

  2. #2
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Rader, Greene County, Tennessee, USA
    Posts
    4,949

    Default Re: Attaching and Uploading Photos on Threads and Posts

    Some Beesource members make the built in photo attachment feature work for them, but for me and some others, it much simpler to upload photos to a free host like Photobucket.com, then link to those photos here at Beesource. Depending on the link style you choose, photos can be displayed here either inline in your message or as a clickable link.

    See post #8 of this thread for a basic guide to using Photobucket with Beesource.
    http://www.beesource.com/forums/show...-Photo-pragram
    Graham
    USDA Zone 7A Elevation 1400 ft

  3. #3
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Creston bc canada
    Posts
    52

    Default Re: Attaching and Uploading Photos on Threads and Posts

    Quote Originally Posted by Cub View Post
    Is there a setting on my computer that needs to be changed that will allow me to post photos? When I click on the paper clip, a blank screen opens up and nothing else happens. I have tried this on three laptops and two tablets, and all have the same issue. Please help.

    John
    Don't click on the paper clip , go to the "advanced screen" and click on the "insert image" , choose the folder and then choose the file you want , then click on "upload".

    If that still doesn't work , try a different browser , internet Explorer always works on this site for me and most times Google Chrome doesn't.

    VOILA !

    fordside.JPG

  4. #4
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Clover, WV
    Posts
    130

    Default Re: Attaching and Uploading Photos on Threads and Posts

    I simply can't get the 'manage attachments' to anything. It just opens up a blank window like the paper clip. I also tried IE and Chrome with each method, and to no avail. Any more suggestions? Is anyone else having the same issue?

  5. #5
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Papaikou, Hawaii, USA
    Posts
    90

    Default Re: Attaching and Uploading Photos on Threads and Posts

    Try going to your Profile, and select General Settings. Toward the bottom, under Miscellaneous, toggle Enhanced Image Attachments to OFF.

    Good luck.

    Quote Originally Posted by Cub View Post
    Is there a setting on my computer that needs to be changed that will allow me to post photos? When I click on the paper clip, a blank screen opens up and nothing else happens. I have tried this on three laptops and two tablets, and all have the same issue. Please help.

    John

  6. #6
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Jackson, MO
    Posts
    508

    Default Re: Attaching and Uploading Photos on Threads and Posts

    I have fairly good results with Firefox, but I still run into issues inserting the photos.

  7. #7
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    OKC, OK USA
    Posts
    2,870

    Default Re: Attaching and Uploading Photos on Threads and Posts

    You haven't had enough posts to post pictures, ask a mod to do it for you.
    Mike Forbes
    Red Dirt Apiaries

  8. #8
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Clover, WV
    Posts
    130

    Default Re: Attaching and Uploading Photos on Threads and Posts

    I finally got it to work! Thanks all.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Ads