Results 1 to 19 of 19

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Faulkner Manitoba, Canada
    Posts
    1,696

    Default busting a vein over this one..posting links in chat

    ok, try as i might, since the new facelift... thank you for all your hard work Barry...posting a link to a picture or a site does not work in chat. For some they can, for others they can not...me included
    It has been mentioned it is the security settings on the individual computers.

    So i have tried everything. From changing internet security settings, disableing AV and FW and SW settings to updating the computer, the browser. I have no idea why this happens.
    I have even googled issues with java add on chats with pasteing....nothing.

    If anyone has any other ideas, please enlighten me.

    It worked on the old forum platform. And some can on this platform Help please

    Thank you!!!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Central Connecticut, USA
    Posts
    175

    Default Re: busting a vein over this one..posting links in chat

    I can drag the url over to the text box, but that is the only way I have ever been able to get it to work.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Elizabethton, Tn
    Posts
    340

    Default Re: busting a vein over this one..posting links in chat

    Download Picasa 3, it will help you to automatically organize all your pics on your pc. You have an option to create an online album. There is a sync option in each folder to send the pics you want to your online album. From your online album you can share the link to particular pic or complete album to anyone or place ie this forum. Basically your not posting a pic, your posting a link. Picasa has a really good tutorial that goes step by step. Posting directly to forum from my pc has been a little challenging for me also. By using a link your not using as much of this forums resources and your picture quality is going to be much better.
    It takes a family to raise a family, it takes a village to really screw that up... Djei5

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    berkshire county MA
    Posts
    1,472

    Default Re: busting a vein over this one..posting links in chat

    djei5, I don't think that's what honeyshack is talking about. I use photobucket, and used to be able to copy and paste a link to a photo in chat. I can no longer do this either

  5. #5
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Elizabethton, Tn
    Posts
    340

    Default Re: busting a vein over this one..posting links in chat

    Yeah, i'm aware of that...just wondering if using a different program might be a work around. I had serious issues before I used Picasa. They are resolved. It may or may not work for someone else.....just saying. It maybe worth the effort.
    It takes a family to raise a family, it takes a village to really screw that up... Djei5

  6. #6
    Join Date
    May 2002
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,803

    Default Re: busting a vein over this one..posting links in chat

    We also used to be able to post actual pictures in the chat window, but not with the new version. And the chat filter makes me think it was designed by nuns at the Vatican. Try to talk about scraping frames, being a landscaper, no can do because those dirty words contain an even dirtier word. Who are we trying to protect from our filth? Are we American beekeepers or kindergarten students in a communist regime?

  7. #7
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Elizabethton, Tn
    Posts
    340

    Default Re: busting a vein over this one..posting links in chat

    I think I'M seriously going to like you!
    It takes a family to raise a family, it takes a village to really screw that up... Djei5

  8. #8
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    DuPage County, Illinois USA
    Posts
    9,319

    Default Re: busting a vein over this one..posting links in chat

    Honeyshack -

    The chat, as with the forum, is restricted to the use of BB code.
    http://www.beesource.com/forums/misc.php?do=bbcode
    http://www.beesource.com/forums/misc.php?do=bbcode#ur
    Regards, Barry

  9. #9
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    DuPage County, Illinois USA
    Posts
    9,319

    Default Re: busting a vein over this one..posting links in chat

    I also checked the CR settings and Copy, Cut, and Paste is enabled, as is posting links. The problems you're having must be related to your browser.
    Regards, Barry

  10. #10
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    DuPage County, Illinois USA
    Posts
    9,319

    Default Re: busting a vein over this one..posting links in chat

    Here is what AddOnChat suggests about trouble with Copy and Paste:

    If you're on a Mac:
    CMD-C, CMD-V, and CMD-X keyboard macros may not work correctly when copying/pasting text between AddonChat and other applications. Please use the Drag & Drop text feature to copy and paste text.

    If you're on Windoz:
    Have you installed the latest (1.5.x or higher) edition of Java from http://www.java.com/ ?

    If yes:
    When copying between applications, you will need to use the CTRL-C and CTRL-V keyboard shortcut commands to copy and paste text. The right-click Copy and Paste options will not work when copying/pasting text between AddonChat and other applications.

    •I've tried that. It still doesn't work.
    You may need to configure your Java Plug-In from the Windows Control Panel to ensure you're browser is using the latest edition of Java.

    If no:
    Please visit http://www.java.com/ to download and install the latest edition of Java.
    Regards, Barry

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Ads