Results 1 to 5 of 5

Hybrid View

  1. #1

    Default well now, this is interesting

    nothing on my end has changed, yet I cannot get the chat room to load at all. gets to a grey background then says it's done.

    been on every night including last night and nothing has changed on this machine.

    if you wanted me out brook, you shoulda just said so.

    and yes, I am trying floating as well as main
    No, I am NOT a bee "Keeper". Anything I post is just my opinion. Take it easy and think for yourself.

  2. #2

    Default Re: well now, this is interesting

    just checked my pop up blocker, all good there.

    this is an anti Linux thing, isn't it?
    No, I am NOT a bee "Keeper". Anything I post is just my opinion. Take it easy and think for yourself.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Lexington, South Carolina
    Posts
    265

    Default Re: well now, this is interesting

    I don't think it is anti linux thing.

    But you got to admit it sure is funny.


  4. #4

    Default Re: well now, this is interesting

    OK, issue is fixelated.

    Much to brooks dismay.

    It seems that maybe you guys updated the software running the chat room.

    I had to update my system to latest, greatest for it to load.

    Too bad for brooky...ah'll be back
    No, I am NOT a bee "Keeper". Anything I post is just my opinion. Take it easy and think for yourself.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Lake Butler, Florida
    Posts
    49

    Default Re: well now, this is interesting

    seems to be working fine

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Ads