Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 30 of 30

Thread: Forum speed

  1. #21
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Whitsett, NC
    Posts
    494

    Default

    Sheri,

    In my instance the ISP had a slow or bad server or router that I was hitting when I went to certain sites. They found it by having me ping sites then reading the info back to them. This was not a one call deal it took several calls to find someone that was willing and able to help.

    Ski

  2. #22
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Owen, WI, USA
    Posts
    2,558

    Default

    Thanks ski
    If it doesn't staighten out soon I will give them a cll and run that idea by them. They are usually pretty good with customer service but something like this might be a bit trickier, they never want to admit it might be on their end.
    Sheri

  3. #23
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    hamburg, new york, usa
    Posts
    440

    Default

    I am using MacBook Pro and Safari. Occasionally I use Firefox or Camino or Opera. I am using at home cable (roadrunner) and in my office DSL (verizon). Both fly.

  4. #24
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    VENTURA, California, USA
    Posts
    3,604

    Smile Speed

    It takes 1 sec. to download the BEESOURCE.com, 1-2 sec. to download the web page and 5-6 sec. to access the digital bulletin board.
    I am going to increse my gigs to the full 10 from 5 August 01, 2008.

    Regards,
    Ernie
    Ernie
    My websitehttp://bees4u.com/

  5. #25
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    New York City
    Posts
    3,401

    Default

    Performance not terrible, but why are you still running Apache 2.0.63??
    Current version is like 2.2.9.

    Before you get worried about speed, I'd look at upgrading Apache.
    Could be lots of little speed-ups in there.


  6. #26
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Venango/Crawford Pennsylvania
    Posts
    1,712

    Default

    No problem here...

  7. #27
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Brookings, Oregon USA
    Posts
    246

    Default

    Because of were I live I have old fashion dial-up. I don't have a problem.

  8. #28
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    parker county, tx
    Posts
    7,923

    Default

    Considering that I have granny-net dial-up, the speed seems adequate from my end. Better than most sites I visit, in fact.
    So many weeds.......so little time.

  9. #29
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Amador County, Calif
    Posts
    3,252

    Big Grin

    Ya, works pretty fast

    my post are deleted as fast as I post them. lol

  10. #30
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Davis,South Dakota,USA
    Posts
    401

    Default

    Under the bus again.LOL

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Ads