Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 27
  1. #1
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Monroe Ga, U.S.A.
    Posts
    124

    Post

    Raidersoft has updated the chat room, giving it a new look. It may take a few more seconds to load since it is new. I also found that I had to put an underscore between the space in my name. Normally, I would use Billy Bob, but now I have to use Billy_Bob. Other than that, everything else is the same except for a few new buttons and it is more user friendly now.

    Leave a post if you have any questions, or have any problems.

    BB

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    maysville nc.
    Posts
    92

    Post

    what does it mean? "class client not found "

  3. #3
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Worthington, Pennsylvania USA
    Posts
    1,848

    Post

    Am I doing something wrong? It does not work for me.
    "Younz" have a great day, I will.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Lake county, Indiana 46408-4109
    Posts
    3,545

    Post

    Same here Power napper, all I get is a red X in the uper left hand corner
    Ed, KA9CTT profanity is IGNORANCE made audible
    you can`t fix stupid not even with duct tape

  5. #5
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Monroe Ga, U.S.A.
    Posts
    124

    Post

    If you’re having problems loading the page, make sure you have the latest Java software.

    http://www.java.com/en/index.jsp

    Also…as I’ve learned from past experiences make sure you’re logging onto the right page.

    http://www.beesource.com/bee-l/beesourcechat.htm

    If this doesn’t help let me know, I’m sure we’ll come up with something. Also tell me if it is the page that will not load or if it is your user name that isn’t working.

    I can tell you that several members have logged in already and that’s why I’m thinking the problem is on your side.

    BB

    [size="1"][ November 02, 2006, 09:51 PM: Message edited by: Billy Bob ][/size]

  6. #6
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Kennett Square, PA
    Posts
    582

    Post

    Get in here! We're here now!
    ------------------------------
    "If it ain't broke, I'll break it!"

  7. #7
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    maysville nc.
    Posts
    92

    Post

    stiil getting same message

  8. #8
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Lake county, Indiana 46408-4109
    Posts
    3,545

    Post

    Well spacemoose it sounds like Pete has a mouse in his pocket, I still cant get in either :mad: :confused: maBEE it will work tonight.
    Ed, KA9CTT profanity is IGNORANCE made audible
    you can`t fix stupid not even with duct tape

  9. #9
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Monroe Ga, U.S.A.
    Posts
    124

    Post

    Ok, here’s what you need to do if you are having problems loading or logging into the chat room.

    To fix it you need to go to the Java web site and download the latest version of Java (5.0 update 9). When you pull the site up it’s the only “Begin Download” link on the page.

    http://www.java.com/en/index.jsp

    After you download the update, you will need to restart your pc.

    Also, when you log in make sure you use a underscore inbetween any spaces in your login name.

    [size="1"][ November 03, 2006, 09:51 AM: Message edited by: Billy Bob ][/size]

  10. #10
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    DuPage County, Illinois USA
    Posts
    9,196

    Post

    Nice facelift! Just went in and looked around. It took me all of 2 seconds after entering my username and password. Thanks Bob!

    - Barry
    Regards, Barry

  11. #11
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Lake county, Indiana 46408-4109
    Posts
    3,545

    Post

    Barry;
    Now drop in some evening and asy HEY
    Ed, KA9CTT profanity is IGNORANCE made audible
    you can`t fix stupid not even with duct tape

  12. #12
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Loganville, GA
    Posts
    2,174

    Post

    It means you have no class, Moose.......Duh!!!! LOL

    I have gotten on now with IE7, Firefox both on WindowsXp and with Firefox on Fedora Core 5. Works like a champ on all. A vast improvement for the Linux box actually. Thanks for the upgrade. Nice!

    But..... it did take a while for the initial load on all browsers and platforms. I'm on DSL, so I would imagine it will be somewhat bothersome for the folks on dial-up the first time out.

    We'll be waiting for you though!!!
    "Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts." Winston Churchill

  13. #13
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Lake county, Indiana 46408-4109
    Posts
    3,545

    Post

    U think it took a while on DSL U should have been here last evening but now
    Ed, KA9CTT profanity is IGNORANCE made audible
    you can`t fix stupid not even with duct tape

  14. #14
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    DuPage County, Illinois USA
    Posts
    9,196

    Post

    I'll try to do that, Ed.
    Regards, Barry

  15. #15

    Post

    I am locked out[help] tried to down loadjava 2 times still can't get in===Don haveing with drawl signs now :mad:

  16. #16

    Post

    I feel like the red headed step child....I can't get in either and I upgraded java and rebooted.

    Don looks like I'm in the same boat with you.


    LaRae

  17. #17

    Post

    Ok finally got in...don't know what I did but it finally worked.

  18. #18

    Post

    I still can't get in my computer is way out of wack now I tried everything. Don

  19. #19

    Post

    Don who was it that came down before and worked on your computer?

    It took me awhile to go download/upgrade my java program...have you tried deleting your java off and then re-installing?

    I have noticed that it takes awhile for the chatroom entry page to download when I try to go into chat, others say that too.

    LaRae

  20. #20

    Post

    hey Rae
    I tried to delete it several times.it downloaded 3 different times. something I done to the computer messed up it. I sure fell stupid on the computer and sure miss chatting might have to buy new computer to chat on or use a can with a string on it.
    Don
    hope someone feels sorry for me and can fix it. lol

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Ads