Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Rapidan, VA. U.S.A
    Posts
    62

    Post

    Are you guys having the same problem. I've not been a ble to open it for a month.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Mapleton, ME
    Posts
    28

    Post

    i cannot either, browser times me out.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    crown point, NY, USA
    Posts
    971

    Post

    Hi,

    I'm one of the moderators for the forum and I can only get on half the time. I will see how things are going with Barry and the server.

    Clay

  4. #4
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Rochester, Washington, USA
    Posts
    972

    Wink

    I've just clicked on it go and get something to drink, when I get back it's up and open.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Clifton Park, NY, USA
    Posts
    133

    Post

    Takes some time but I allways get in.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Elizabethtown,KY
    Posts
    260

    Lightbulb

    I just discovered a way to get in the bee forum through the back door. Under the words "Beesource bulliten board" click on the "today's active topics". Look for a topic on the bee forum. Click on that , then at the top right click on bee forum.

    Hope that made sense for you all.
    Denise

  7. #7
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Rapidan, VA. U.S.A
    Posts
    62

    Post

    Denise, that worked like a charm, but we shouldn't have to go through that. Thanks

  8. #8

    Post

    Ive had no Problems in tha last few days

    Are you using the Latest Internet explorer
    this seems to work with less bugs


    [This message has been edited by chiefman (edited June 04, 2003).]

  9. #9
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Wyoming MN
    Posts
    406

    Post

    Hooray, I got in today!
    Maybe it is fixed.

  10. #10
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    NE Calif.
    Posts
    2,466

    Post

    Its been taking about a minute lately to open but starting yesterday it was back to normal.IE explorer,windows 95,ancient IBM machine,operated by an even more ancient ex-logger.
    ---Mike

  11. #11
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Elizabethtown,KY
    Posts
    260

    Post

    I just got in too. Must be fixed.
    d.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Ads