Results 1 to 16 of 16
  1. #1
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Elizabethtown,KY
    Posts
    260

    Post

    I am having trouble accessing the bee forum. No problems with this one. Everytime, I get the blurb telling me to reload. It's been happening the past two days. Any ideas?
    Denise

  2. #2
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    sc
    Posts
    47

    Sad

    I too cannot access the bee form. It has been like that for 3 days
    chris

  3. #3
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Nehawka, Nebraska USA
    Posts
    46,593

    Post

    I have been getting in fine.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Mason, MI, USA
    Posts
    1,015
    I also have been having trouble with it and found that it may take up to 2 minutes before it loads with netscape but with Linux it loads quickly. Possibly there is an ilegal character that Netscape will not recognize causint the problem.
    Today I can't even get on it.
    Clint

    ------------------
    Clinton Bemrose
    just South of Lansing Michigan

  5. #5
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    White Heath, IL, USA
    Posts
    29

    Post

    I have been having the same problem with the latest version of Internet Explorer. I don't think that it is unique to Netscape.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Mason, MI, USA
    Posts
    1,015

    Post

    I just tried Linux, Windows 98, Windows 2000 and Cach'e all with intrenet explorer and netscape and directly with machine langusge and all failed to load the page and when I tried to ping the page server I received no responce at all
    ClintSure that his systems are OK

    ------------------
    Clinton Bemrose
    just South of Lansing Michigan

  7. #7
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    oneonta al.
    Posts
    848

    Post

    also took me almost 5 min's to get in to it. seem's like it takes longer for it to connect each time.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    parker county, tx
    Posts
    7,923

    Post

    Same problem here. All day, I've had to click on "Bee Forum" then click the refresh button, but now, even that is not working. Hope it's fixed soon.

  9. #9
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Nehawka, Nebraska USA
    Posts
    46,593

    Post

    I do get a time delay sometimes of several minutes and sometimes not at all. I thought it was just traffic.

  10. #10
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Wyoming MN
    Posts
    406

    Post

    I can't get in either. Message 504, connection times out. Server either busy or broken. Help, I need my forum fix. Haven't been able to get in for three days now.

  11. #11
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Mineral, Virginia
    Posts
    188

    Post

    I've been noticing the same thing, takes a long time to load the page, sometimes not at all.

  12. #12
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Marion, North Carolina
    Posts
    423

    Post

    you can run a traceroute to the server. That will tell you where the lag is.

    the command is as follows: Widows

    go to a command promt

    the type tracert www.beesource.com

    the command for linux is as follows:

    traceroute www.beesource.com

    hope this helps. I have had no trouble, just a little lag on getting the page pulled up.

    Thesurveyor

  13. #13
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Arnold, Peoples Republik of Maryland
    Posts
    31

    Post

    It doesn't seem to be op sys or browser related. I tried netscape, exploder & safari in macosx; exploder and netscape in windoze. All had some delay loading the page, but they all worked eventually.

    (Do I have too much time on my hands or what

    ------------------
    Bill Stoffel
    BillKP71@aol.com

  14. #14
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Rhineland-Palatinate, Germany
    Posts
    831

    Post

    I have the same problem, probably to many postings during the years (close to 5000). The moderator should delete the old stuff from years ago.

  15. #15
    Admin Guest

    Arrow

    We are aware of the problem with the Bee Forum. We are working to locate the source of the problem and fix it. Thanks for your patience.

    Beesource Administrator

  16. #16
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Milford, NJ, USA
    Posts
    73

    Post

    In case this helps to locate the problem... I also have trouble to get into the bee forum. I tried with Netscape Communicator 4.78 and with Explorer 5, both in a MAC. It just doesn't load up the page.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Ads